• Aura Reading
  • Chakra analyse
  • I-Ching reading

Aura en Chakra's

Je aura is jouw gehele uitstraling waarin naar voren komt hoe je fysieke en spirituele Zelf elkaar beïnvloeden. Een harmonische samenwerking tussen deze twee zorgt ervoor dat je je energie optimaal kunt gebruiken.


Naarmate je bewustzijn over jezelf groeit, veranderen de basiskleuren in je aura. Ze worden helderder en krijgen meer uitstraling. Door een verruimd bewustzijn wint je energie aan kracht en kwaliteit.

De Healy  I-ching reading

De Healy I-ching analyse geeft advies over hoe je het juiste pad vinden kunt in het leven. Dit pad is de middenweg tussen de twee tegenpolen Ying en Yang. Ying en Yang zijn de tegenpolen die door het hele universum en het leven te vinden zijn.

Hoe werkt een Healy Resonance Aura Reading

Voor de Healy Aura Resonance Analyse maken we een Aura foto. Deze laat de energie in jou Aura zien op basis van het 7 kleuren chakra systeem.

De eerste stap is om deze informatie rustig door te nemen en te kijken of je dingen herkent, of dat herinneringen boven komen die nu verwerkt en losgelaten kunnen worden. Zo krijg je inzicht in welke processen er zich in jou afspelen op verschillende niveaus of gebieden.

Een Healy Aura reading is hoofdzakelijk bedoeld om je te helpen meer inzicht in jezelf te krijgen.

Aura Analyse 

Je stuurt ons een recente foto , je locatie en geboorte gegevens. Je ontvangt dan een Aura foto en 2 rapporten:

  • een Aura rapport met een algemene beschrijving over hoe de energie niveaus in jouw aura ervoor staan.
  • Chakra rapport .Dit geeft aan Welke Chakra's geoptimaliseerd moeten worden op het vlak van: Energieniveau • Doel • Algemeen • Leven • Fysiek • Psychisch • Emotioneel • Spiritueel • Bevestigingen • Aard.

Chakra Optimalisatie
Na de het lezen van jou aura rapport en optimalisatie advies is er de mogelijkheid om een aanvullende aura healing of optimalisatie, te ontvangen.

Als eerste zal ik je helpen om tot rust te komen hiervoor is 6 minuten op de Magneetveld met een kalmerend muziek meestal wel voldoende. We kunnen eventueel daarna nog meerdere optimalisaties doen, als je daar behoefte aan hebt.

Kort Chakra overzicht.

Eerste chakra- Wortel- Muladhara (मूलाधार, Mūlādhāra) (Rood)
Muladhara betekent wortel en dit wortelchakra wordt gesitueerd net onder het stuitbeen. De Muladhara zou het verband leggen tussen het lichaam, de aarde en de manier waarop je je in de wereld beweegt. Op lichamelijk gebied gerelateerd aan problemen met onderrug, dikke darm, botten, heupen, bekken en billen. Tweede chakra- Heiligbeen- Sacraal ((स्वाधिष्ठान, Svādhiṣṭhāna) (Oranje
Swadhisthana betekent zoetheid en wordt gesitueerd ter hoogte van het heiligbeen. Hierdoor wordt het ook wel het sacraal chakra genoemd.
Wordt verbonden met de geslachtsklier, geslachtsorganen, heiligbeen, bekkengebied, baarmoeder, nieren, blaas, bloedsomloop en waterhuishouding. Derde chakra- Navel- Manipura (मणिपूर, Maṇipūra) (Geel) 
Manipura betekent schitterend juweel of met edelstenen gevuld en wordt gesitueerd ter hoogte van de navel. Belangrijkste plek voor het opslaan van energie.  Wordt geassocieerd met de alvleesklier, maag, galblaas, lever, milt, dunne darm, buikholte en vegetatief zenuwstelsel. Dit chakra regelt de spijsvertering en heeft een grote invloed op de werking van het onderlichaam, de maag, lever en milt.
Vierde chakra- Hart- (अनाहत, Anāhata) (Groen)
Anahata betekent ongedeerd of ongeschonden en wordt gesitueerd ter hoogte van het hart. De Anahata (hartchakra) verbindt de onderste drie chakra's van de instincten met de bovenste drie chakra's van het hogere, menselijke bewustzijn.
Werking van het hart, de longen en de ademhaling. Een stabiele bloedsomloop, een sterk hart, een gezond hartritme en een diepe, ontspannen ademhaling duiden erop dat het hartchakra in balans is.

Vijfde chakra - Keel -  (विशुद्ध, Viśuddha) (Blauw)
De Vishuddha (keelchakra) vormt in het lichaam het klank- en spraakcentrum.
Verbindt het hartcentrum met het voorhoofdchakra en wordt beschouwd als de bemiddelaar tussen voelen en denken. Dit chakra stemt ze op elkaar af en zorgt er bijvoorbeeld voor dat de ratio niet de overhand krijgt.

Zesde chakra- Voorhoofd- Derde Oog (Ajna (आज्ञा, Ājñā)- Indigo
De Ajna (derde oogchakra) zorgt als geestelijk centrum voor oplettendheid en bewustzijn.  Verbinding met de geestelijke wereld en opent de poorten naar intuïtieve kennis en verwijst naar een werkelijkheid die tevoorschijn komt zodra het dualistisch waarnemen van de wereld overstegen wordt en de gedachten tot rust komen. Omdat het voorhoofdchakra de werking van alle endocriene klieren beïnvloedt, is het essentieel voor de gezondheid.

Zevende chakra- Kruin- (सहस्रार, Sahasrāra)- Violet
Sahasrara is gesitueerd boven het hoofd. Hangt samen met spiritualiteit en verlichting. Dit zevende chakra heeft te maken met het streven naar hogere bewustzijnstoestanden. Een geopend zevende chakra veroorzaakt een gevoel van diepe vrede en harmonie, voorbij de dualiteit. Dit leidt tot ervaringen van totaal geluk en brengt de verbinding tot stand met een werkelijkheid die voorbij het denken ligt. 

Hoe werkt een I Ching Reading


Volgens de filosofie van het uit China afkomstige Taoïsme, verkeert alles in een perfecte harmonie. 

 

I Ching" betekent "Klassieker der Veranderingen" of "Boek der Veranderingen"

 

Een belangrijke regel is het “WuWei” wat niets anders betekent dan “niet handelen tegen de natuur der dingen in”.

Een Taoïst beschikt over veel zelfkennis en bewustzijn, en leeft in volledige samenhang en harmonie met zijn omgeving.


Niet handelen houdt in dat alles zijn eigen verloop heeft, dus geen verzet plegen maar accepteren, waarderen en meegaan in de actie, waardoor handelingen op een natuurlijke manier verlopen.

 

De Healy Resonance I-ching healing

 

De Healy I-ching analyse
De Healy I-ching analyse geeft advies over hoe je het juiste pad vinden kunt in het leven. Dit pad is de middenweg tussen de twee tegenpolen Ying en Yang. Ying en Yang zijn de tegenpolen die door het hele universum en het leven te vinden zijn.


De Healy  I ching optimalisatie

De Healy Resonance I ching optimalisatie helpt jou met het cultiveren van jouw intuïtie. Het helpt je met de ontdekkingstocht naar jezelf en de wereld waarin je leeft.
Door de onderlinge verbondenheid in de wereld te bestuderen zal er een bewustzijn ontstaan, waarbij je weet hoe je moet reageren op bepaalde situaties en waar gebeurtenissen naar toe zullen leiden. Het helpt je ook om je doelen te verwezenlijken.

Healy world adviseert om 3 x 6 minuten te optimaliseren.