Energiegeneeskunde (EM)

EM is het gebruikmaken van energievelden om energetische onevenwichtigheden therapeutisch te beoordelen en te behandelen, waardoor de lichaamssystemen terug in balans worden gebracht.

Of het nu gaat om een menselijke aanraking (Reiki, Accupunctuur, Shihatsu, TCM etc) plantenkunde (Homeopathie, Bach bloesem etc) of om een frequentie apparaat, het valt allemaal onder EM.

Hoe werkt Frequentie therapie?

Het lichaam bestaat uit cellen. Elke cel bevat een klein elektromagnetisch veld met een bepaalde spanning gemeten in volt. De voltage in de cellen bepalen jouw gezondheid en welzijn. Zodra de frequentie van de cellen verstoord is, wordt  het functioneren van de cellen gehinderd. Uiteindelijk ontstaan hierdoor ziektesymptomen zoals pijnen, allergieën, minder goed kunnen presteren, chronische vermoeidheid enz. 

Healy Frequentie therapie

Healy is een draagbaar apparaat voor frequentie therapie.
Frequentie therapie helpt bijvoorbeeld om het lichaam in balans te brengen, te helen en energie te geven.

De Healy is ontwikkeld om de benodigde frequentie toe dienen aan een ongezonde cel. De fabrikant Healy World biedt 2 soorten apparaten.

 

Healy Gold en Holistic health app

Healy apparaat wordt  verbonden met de Healy  app op een smart Phone  en electroden, die op het lichaam worden geplaatst. Je wordt behandeld  door hele lichte stroom stootjes.

Healy Resonance app

Dit geavanceerde Healy apparaat kan doormiddel van het zenden en ontvangen van radio frequenties van jouw elektromagnetisch veld, verstoringen in de samenhang van energiepatronen (of vibratie patronen), op afstand opsporen en behandelen.

Healy Resonantie Therapie

Voor de consulten van Healy Treatment wordt Healy de Resonance gerbuikt.

Met de Healy Resonance app kunnen verstoringen in de samenhang van energiepatronen (of vibratie patronen), die indicaties zijn voor ziekte en veroudering, op afstand bij de cliënt worden opgespoord.

De indicaties kunnen worden behandeld, door met de Healy Resonance digitaal een energetische optimalisering uit te voeren ( of zeg maar, op te laden). Dit kan op afstand worden uitgevoerd.

Informatieveld

Het menselijk elektromagnetisch veld wordt veroorzaakt door een positief geladen atoomkern en de daaromheen draaiende negatief geladen elektronen in de cellen. Afhankelijk van de zich hier voordoende bewegingen (trillingen), krijgt iedere molecuul haar eigen identiteit. Dit wordt het informatieveld genoemd.

Radiogolven
De Healy Resonance maakt net als jouw mobiele telefoon, of je radio, via radiogolven verbinding met het informatieveld en wisselt zo informatie uit met de cliënt. Healy kan het informatieveld van de klant lokaliseren doormiddel van een foto en waar mogelijk een vinger afdruk.
Medicalcloud
De Healy Resonance staat ook in vebinding met de Healy medicalcloud database. Hierin staan duizenden fysieke en mentale indicaties met hun bijbehorende frequenties. (Digitale vibratie patronen)

Energetische vibratie

Alles in het universum bestaat uit energie, vibrerend (trillend) op verschillende hoogtes. Zelfs voorwerpen zo hard als steen. Maar niet alleen objecten, ook mensen met al hun gevoelens en gedachten bestaan uit energie en hebben zodoende een bepaalde trillingsfrequentie. 

De trilling of frequentie die je uitzendt kun je zien als een energetische blauwdruk van hoe jij je voelt. Voel je je niet lekker, ben je ziek, depressief, verdrietig of boos. Dan is je trilling laag. Ben je gezond, opgewekt en zit je vol energie, dan is de trilling die je de wereld instuurt juist hoog. 

Disclaimer:

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen.

Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

Gebruik van de Healy is niet geschikt voor mensen met pacemakers, of andere inwendige elektronen, zwangere vrouwen, babies en mensen met epilepsie.