Over ons

Interliaise Healy Treatment is opgezet door Nadia Gombra, als onderdeel van Interliaise, een adviesbureau gevestigd te Herkenbosch. Interliaise is gespecialiseerd in coaching en educatie.

Op deze website:

Vind je informatie over

  • Healy Frequentie therapie
  • Het aanschaffen van een Healy

 

Kun je Analyses en Behandelingen met de Healy Analyse boeken

De Healy Analyse is een apparaat dat (op afstand) de frequenties van jouw cellen en informatieveld en vergelijkt die met verschillende soorten aandoeningen. Op deze manier kunnen oorzaken van klachten worden opgespoord.

 

Over Nadia Gombra

Mijn naam is Nadia Gombra. Ik gebruik mijn kennis en combinatie met de Healy frequentie therapie om mijn cliënten te ondersteunen om hun eigen lichaam aan te zetten tot heling.

Ik beoefen al ruim 25 jaar Yoga en bestudeer Yoga Filosofie en Yoga therapie. Energie en helen is een fundamenteel aspect van de Yoga. Veel Yoga oefeningen hebben als doel om energie op te wekken, en deze vervolgens te sturen naar gebieden waar je dit kunt gebruiken. Daarmee kun je veel specifieke fysieke en mentale klachten oplossen en organen een behandelen. 

Certificering en training

Ik ben gecertificeerd in energetische yoga, opgeleid bij Agama in Thailand 2014 (160 uur) en Neuroplasticiteit en Quantum Fysica (Joe Dispenza level 1,2 en 3 in 2010).

Ik heb daarnaast specifieke training gevolgd op het vlak van Hormoon yoga (2010), Lymfoedeem yoga 2018,  Solvagio Frequentie healing (2006) , Energie stromen en Meridianen, Aura Reading, Channeling en Tarrot (2004)  Mindfullnes (Tony Robbins 2006) en Advanced meditatie (Agama 2015) Ademhaling- en ontspanning. Ik volg ontwikkelingen en lees veel over deze onderwerpen.

 

Bedrijfsgegevens:

Interliaise - Healy Treatment
6075 Herkenbosch 

KVK nummer 34244653

Neem contact op