• Beroepsgeralateerde klachten
  • Studie gerelateerde klachten

Geheugen, concentratie, ontspanning, stressvermindering en creativiteit

Studie 

Tegenwoordig worden zelfs jonge mensen geconfronteerd met grote uitdagingen zoals examenstress, mentale stress, prestatiedruk, sociale angst en andere vormen van druk en stress.

Zowel op school als op de universiteit worden jonge mensen aan stress en een enorme druk blootgesteld om te presteren. En dan zijn ze nog niet eens aan hun beroepsleven begonnen.

Deze stress uit zich vaak als concentratieproblemen, burn-out, verslaving, dwangmatig handelen of een depressie.

Healy biedt programma's om het geheugen, de concentratie, de stressvermindering en de creativiteit te ondersteunen.

Vooral tijdens hun examentijd kunnen studenten baat hebben bij de Healy-technologie. Een gezonde en diepe slaap moet, net als studeren en concentreren, bio-energetisch worden bevorderd. Je leert makkelijker als het leuk, gemakkelijk en ontspannen toegaat. 

Beroep

Stressvol beroepsleven

Mensen  met beroepen met veel stress voelen zich vaak gevangen in een tredmolen. Ze bevinden zich vaak al een hele tijd in een situatie waarin ze weinig toekomen aan hun eigen behoeftes en wensen.

Burnout

Een belofte van buitenaf is voor veel mensen vaak belangrijker dan een innerlijke stem die ons aanspoort om te pauzeren of een andere weg in te slaan.

Als jij je innerlijke stem te lang negeert en je voortdurend over je eigen grenzen gaat, kan het lichaam een 'weigerhouding' aannemen. Dit kan ertoe leiden dat functionele gebieden volledig worden gedeactiveerd. Dit kan vervolgens leiden tot langdurige burnout klachten, zoals vermoeidheid, uitputting, slaapstoornissen en overgevoeligheid voor stress.

 

Healy beroep programma's

De ervaring leert dat de  Healy  beroep  een waardevolle bio-energetische ondersteuning kan zijn voor een actief beroepsleven. 

Healy beroep programma's zijn ontwikkelt ter bevordering van diepe ontspanning en een fysiek, psychisch en emotioneel evenwicht voor mensen die belast worden door de stress van alledag.