Energetische Balans

 

  • Healy Goudcyclus Programma's
  • Healy Bio-energetische Balans Programma's
  • Healy Beschermingsprogramma's
  • Healy Diepe Cyclus Programma's

Behoefte om te weten waar je op dit moment mee resoneert, zodat je het passende programma kunt kiezen? Dit kan worden gedaan met een Healy Resonance analyse.

Goud Cyclus (Gold)

De Gold-frequenties werden ontwikkeld in samenwerking met de Portugese kliniekdirecteur en researcher Nuno Nina. Met deze frequentieprotocollen heeft Nuno Nina de afgelopen 15 jaar duizenden patiënten met aantoonbaar succes in zijn klinieken behandeld.

De basis van de Goudcyclus zijn drie programma's: Balans, Zijn and Puur.

Balans brengt fysieke functies energetisch in balans en Zijn brengt de emotionele functies in balans, terwijl Puur de uitscheidingsorganen stimuleert tot het herstellen van een energetische onbalans veroorzaakt door milieufactoren. Deze programma's zijn onderdeel van Gold versie van de Healy,

Bio-energetische balans 

Bio-energetische balans 1 en Bio-energetische balans2 bevatten een programmacompilatie van de meest gebruikelijke toepassingen voor elke dag, geselecteerd op basis van de ervaringen van Healy gebruikers. Deze programma's zijn onderdeel van de Holistic Health versie van de Healy

Stralingsbescherming (Geophatie)

Geopathie is de verzamelnaam voor ziekten die ontstaan als gevolg van diverse soorten aardstralen. De combinatie van geopathische- en elektrosmog belasting veroorzaakt op den duur in het lichaam allerlei ziekmakende veranderingen.

Ziektebeeld

Geopthatie  kan bijvoorbeeld verzwakking van het (auto) immuunsysteem, verstoring van het centraal zenuwstelsel, verslechtering van de mineraalopname uit de voeding veroorzaken.Als gevolg van deze veranderingen kan een mens last krijgen van veel soorten aandoeningen: bijvoorbeeld slapeloosheid, chronische vermoeidheid, hart- en vaatstoornissen, depressies, COPD, hyperactiviteit(ADHD), chronische hoofdpijn, allergie en burnout. 

Treatment

De geopathie treatment biedt energetisch tegenwicht tegen elektrosmog, stress, aardstraling verstoringen of negatieve invloeden en bescherming bieden tegen bio-energetische inzinkingen. Deze programma's zijn onderdeel van de Holistic Health plus versie van de Healy

Diepe Cyclus

De programma's van de Diepe Cyclus zijn een variatie op en uitbreiding van de Goudcyclus programma's en kunnen hiermee uitstekend worden gecombineerd.  

Cliënten met chronische gezondheidsproblemen kunnen programma's, zoals ontgifting, samen met een concreter programma zoals Vertering gebruiken, als zij na een problemen met de  spijsvertering hebben. Als de spijsverteringsproblemen direct verband houden met stress, kan Innerlijke Rust helpen om een bio-energetisch evenwicht te vinden.

Er zijn drie programma's die ter voorbereiding voor de programma's van de Diepe Cyclus dienen te worden gebruikt. Eerste toepassing, Tweede toepassing en Derde toepassing. Deze programma's zijn onderdeel van Gold versie van de Healy en ontvang je 2 weken na activering van je Healy.