Bestel hier je Healy Analyses en Treatments.

  • Analyse van energie in jouw cellen en energetisch veld.
  • Ondersteuning in het activeren van het zelfhelend vermogen van jouw lichaam.

Healy frequenties voor jouw gezondheid 

De Healy  is een medisch apparaat dat (op afstand) de frequenties (energie) van jouw cellen en informatieveld meet en vergelijkt die met verschillende soorten aandoeningen.

  • De Healy Analyse spoort de energetische oorzaken van jouw klachten op en brengt in kaart welke Healy programma's jij nu het beste kunt gebruiken.
  •  De Healy Treatment ondersteunt het activeren van het zelfhelend vermogen van jouw lichaam, doormiddel van de relevante Healy frequentie programma's.

 

Hoe werkt een Healy Analyse of Treatment?

 

  1. Jij kiest een Healy programma categorie waarop je geanalyseerd wilt worden en besteld deze in de Healy Treatment shop.
  2. Na ontvangst van jouw betaling voeren wij de gewenste Analyse binnen 24 uur uit.
  3. Je ontvang per mail een rapport en uitleg over de bevindingen van de Analyse en een advies over welke Healy programma's jou op dit moment het best kunnen helpen.
  4. Optioneel: met een Resonantie optimalisatie treatment kan met behulp van het gekozen Healy programma, de juiste frequentie toegediend worden om je  energie weer in balans te brengen. Dit kan op afstand en gaat op afspraak.

Disclaimer:

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen.

Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

Reacties

John - Doetinchem

10-05-2020

Ik loop en ren vaak lange afstanden en heb daardoor 's avonds en de dag erna vaak pijn in mijn (boven)benen.
De Healy heeft een herstel programma voor spieren, het duurt een uurtje en kan gewoon voor de TV.
Het helpt tegen de pijn en ik ben sneller weer fit.

Laura - Amsterdam

25 -4-2020

Uit nieuwsgierigheid heb ik een Aura & I-Ching Reading en optimalisatie geboekt. Bracht mooie inzichten in de processen die bij me spelen. Dank!

Bianca – Amsterdam
30-3-2020
Ik was Corona verdacht en lag al 10 dagen zwaar beroerd op bed. Na een aantal resonantie behandelingen met een fijn muziekje, sliep ik beter en verdwenen langzaam mijn klachten/ Ik kreeg wel eerst heel erg hoofdpijn. Ik voel me nu beter. Bedankt

Annette – Hilversum
25-3-2020
Ik was na een operatie erg vermoeid en had het was lastig om een goede nachtrust te krijgen. Na 3 bio energetische behandelingen op afstand, sliep ik beter en had ik meer energie. Het proces was ook heel ontspannend. Bedankt!

Mirjam–  Amsterdam
17-3-2020
Ik sliep slecht door bronchitis klachten. Tijdens de behandelingen voelde ik tintelingen over mijn lichaam. Ik werd er zeer ontspannen van en sliep daarna heel rustig, zonder te hoesten. Heel bijzonder!

Jenny- Amsterdam

10-3-2020
Ik zat in een moeilijke periode. De Aura reading gaf me inzicht. Daarna kon ik  met behulp van verschillende chakra optimalisaties aan een helingsproces starten. Ik voelde echt wat veranderen inmijn energie! Heel mooi! 

Vrijwaring: Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.